Van Esch

NIEUWE KLEUREN

KLEURRIJK NIEUWS OVER DE TUBULUS KLEERHANGER

Onze Tubulus kleerhangers snappen dat je als kleerhanger allereerst functioneel moet zijn, maar ook mag schitteren als de jas eenmaal verdwenen is. Daarom is de Tubulus 100 nu verkrijgbaar in vier schitterende nieuwe kleuren. En dat is nog niet alles. De Tubulus reeks is uitgebreid met een model met slimme antidiefstalhaak: de Tubulus 200.

NIEUWE KLEUREN

EEN KLASSIEKER KRIJGT MEER KLEUR

In de jaren 90 lanceerden we Toro G. Nu, meer dan twintig jaar later, is de sierlijke garderobestandaard nog steeds een echte sfeermaker in entrees, kantoren en wachtruimtes. Tijd om meer kleur te geven aan deze van Esch klassieker. Toro G is vanaf nu ook verkrijgbaar in stijlvol donkergroen en donkerblauw.

NIEUW PRODUCT

DITCH

Ooit gedacht dat een afvalscheidingssysteem er zo stijlvol uit kon zien? We hebben de handen ineen geslagen met ontwerper Frans de la Haye voor een design dat naadloos past in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het ontwerp van hoogwaardig staal mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. De subtiele ribbelstructuur maakt het stijlvolle ontwerp af.

NIEUWE PRODUCTEN

KROK HJH & KROK BOX 

Goed nieuws voor liefhebbers van de Krok familie: de nieuwe serie kapstokken is alweer aan uitbreiding toe. Wegens succes lanceren we een aantal nieuwe producten die zich thuis voelen aan de wand. Van een gestroomlijnde wandkapstok met twee, vijf of maar liefst acht dubbele haken tot de Krok Box: een slimme wandkapstok én opbergbox ineen. Zoals je van Krok gewend bent, blinken alle nieuwe designs uit in eenvoud.

NIEUWE PRODUCTEN

SLIDE

Eén van onze meest geliefde kapstokken tilt iedere entree naar een hoger niveau. Reden om een aantal nieuwe familieleden van deze favoriet te introduceren. Zeven nieuwe producten maar liefst. Herkenbaar aan de witte metalen buizen en hun flexibele karakter. Van een kapstok met één, twee of zelfs drie standaards tot een wandkapstok, spiegel en planchet.

NIEUWE PRODUCTEN

MAAK KENNIS MET KROK

Ze zijn gestroomlijnd, sterk en blinken uit in eenvoud: de kapstokken uit de nieuwe Krok familie. De Deense ontwerpers Mia Lagerman & Ehlén Johansson hebben het design teruggebracht naar de essentie. Het resultaat: gestroomlijnde kapstokken voor aan de wand of op de grond. De Krok familie bestaat uit vijf familieleden, die je meteen herkent aan de dubbele haken van hoogwaardig kunststof. Alle ontwerpen zijn verkrijgbaar in zeven kleuren: van ingetogen zwart tot opvallend geel.

NIEUWE KLEUREN

TREE HOOKED

Komt tijd, komt kleur. Bestseller Tree Hooked, ontworpen door designers Alissia Melka-Teichroew en Jan Habraken, is vanaf nu verkrijgbaar in maar liefst tien nieuwe kleuren. Speel op safe met mat zwart of geef een ruimte juist kleur met een lichtblauwe of gele variant. Op zoek naar een echte eyecatcher? Ga dan voor een exemplaar in chroom of koper. Tree Hooked leent zich ook goed voor het maken van een patroon op een wand: plaats meerdere exemplaren van de laser-gesneden wandkapstok bij elkaar voor een prachtig resultaat.

NIEUW PRODUCT

WHEELS

Van Esch heeft wandkapstok ‘Wheels’ van ontwerper Dirk Ploos van Amstel (NL) toegevoegd aan haar collectie. Wheels is praktisch is gebruik. De haken van deze kapstok zijn tegelijkertijd wieltjes. Hierdoor kan de ruimte tussen de haken worden vergroot of verkleind. De kapstok kan zo in een handomdraai worden aangepast aan het aantal jassen. Wheels is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

VAN ESCH BV

Edisonstraat 5
NL-5051 DS GOIRLE
Tel.: + 31 (0) 13 534 87 38
Fax.: + 31 (0) 13 534 87 60
info@van-esch.com
Routebeschrijving

VOOR DEALERS

REFERENTIES

Van Esch levert niet alleen standaard producten, maar ook maatwerk. Klik hier voor inspiratie

DOWNLOADS

Productspecificaties,
3D-bestanden en hoge resolutie beelden nodig? Klik hier