Van Esch

MAAK EEN INDUSTRIEEL STATEMENT MET DE STOLP VITRINEKAST

De nieuwe Stolp vitrinekast maakt een industrieel statement in iedere ruimte. Het stoere ontwerp van designer Carolina Wilcke ademt kwaliteit, zonder de aandacht af te leiden van de inhoud. Verkrijgbaar in een hoge en een lage variant.

DEZE BUTLER SNAPT HOE JE EEN JAS IN STIJL OPHANGT

Krachtig, minimalistisch en functioneel: ons nieuwe kledingrek Butler snapt hoe je een jas in stijl ophangt. Extra handig: de kledingrekken zijn in elkaar te schuiven. Het ontwerp van designer Frans de la Haye springt in het oog door de krachtige, minimalistische vormgeving. Maak Butler compleet met de bijpassende haakjes en de voetplaat voor tassen en schoenen. Uiteraard ook te combineren met van Esch kleerhangers.

DIFFERENT OF SHADES OF SLIDE

Slide tilt iedere entree naar een hoger niveau. De iconische kapstok doet dat vanaf nu niet meer alleen in wit, maar ook in elegant donkergroen en zwart. Ontdek de nieuwe shades van Slide.

Slide is verkrijgbaar als wandkapstok of garderobestandaard met één, twee of drie metalen buizen.

NIEUWE BROCHURE, NIEUWE PRODUCTEN, NIEUWE UITSTRALING

Klaar voor heel veel nieuws van van Esch? We presenteren met trots onze nieuwe brochure. Een stijlvol naslagwerk dat naast van Esch iconen, ook heel veel nieuwe producten bevat.

Bovendien hebben we voor het eerst twee versies gemaakt: in ‘The Perfect Entrance’ vindt u onze complete collectie. En in ‘Coat Racks’ schitteren onze kapstokken. We zijn tenslotte dé specialist in kapstokken.

FOLDR VERNIEUWD: KLEINE VERANDERING, GROTE IMPACT

Foldr is vernieuwd. Onze stijlvolle brochurehouder voor aan de wand heeft nu geen vier, maar drie lagen. Een kleine verandering met een grote impact. Foldr is nu niet alleen verfijnder en eleganter, maar met een prijs van € 119,00 excl. BTW ook veel voordeliger.

KLEURRIJK NIEUWS OVER DE TUBULUS KLEERHANGER

Onze Tubulus kleerhangers snappen dat je als kleerhanger allereerst functioneel moet zijn, maar ook mag schitteren als de jas eenmaal verdwenen is. Daarom is de Tubulus 100 nu verkrijgbaar in vier schitterende nieuwe kleuren. En dat is nog niet alles. De Tubulus reeks is uitgebreid met een model met slimme antidiefstalhaak: de Tubulus 200.

ONTDEK DITCH

Ooit gedacht dat een afvalscheidingssysteem er zo stijlvol uit kon zien? We hebben de handen ineen geslagen met ontwerper Frans de la Haye voor een design dat naadloos past in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het ontwerp van hoogwaardig staal mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. De subtiele ribbelstructuur maakt het stijlvolle ontwerp af.

GOED NIEUWS VOOR KROK LIEFHEBBERS

Goed nieuws voor liefhebbers van de Krok familie: de nieuwe serie kapstokken is alweer aan uitbreiding toe. Wegens succes lanceren we een aantal nieuwe producten die zich thuis voelen aan de wand. Van een gestroomlijnde wandkapstok met twee, vijf of maar liefst acht dubbele haken tot de Krok Box: een slimme wandkapstok én opbergbox ineen. Zoals je van Krok gewend bent, blinken alle nieuwe designs uit in eenvoud.

VAN ESCH BV

Edisonstraat 5
NL-5051 DS GOIRLE
Tel.: + 31 (0) 13 534 87 38
Fax.: + 31 (0) 13 534 87 60
info@van-esch.com
Routebeschrijving

VOOR DEALERS

REFERENTIES

Van Esch levert niet alleen standaard producten, maar ook maatwerk. Klik hier voor inspiratie

DOWNLOADS

Productspecificaties,
3D-bestanden en hoge resolutie beelden nodig? Klik hier