Vacature: Creative

26 July 2022

  Voor de versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een: CREATIVE

  Ben jij een aanpakker die barst van de creativiteit en liefde voor design? Dan is van Esch op zoek naar jou! Ons familiebedrijf uit Goirle is sinds 1972 gespecialiseerd in ‘products for places where people meet’. Je vindt onze garderobesystemen en entreeaccessoires terug in kantoren, woningen en openbare ruimtes over de hele wereld. Van het Witte Huis in Washington tot het Rijksmuseum in Amsterdam. In 2009 zijn we designlabel Functionals gestart. Een toonaangevende collectie met eigenzinnige meubels, verlichting en accessoires. Voor het ontwerp van onze producten slaan we de handen ineen met topdesigners uit heel Europa. Ontwerpers die net als wij houden van maken. Met gevoel voor detail en een voorliefde voor eerlijke, duurzame materialen. Wist je dat we bijna de helft van onze producten in onze eigen fabriek in Goirle maken?

  Wat je bij ons gaat doen

  Als allround creative geef jij van Esch en Functionals een gezicht: of dat nu in print, op social media of een beurs in het buitenland is. Je hebt gevoel voor (grafisch) design en bent social savvy. Daarnaast switch je moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden. Je begint de dag bijvoorbeeld met het coördineren van de nieuwe brochure en het maken van een technische tekening van een product in Solid Works. Daarna brief je de fotograaf en de stylist voor een fotoshoot van een nieuw product. Om vervolgens content te maken voor een social campagne in samenwerking met ons marketingbureau. ’s Middags heb je contact met de copywriter over een persbericht. En je sluit de dag af met een brainstorm over onze stand op de Orgatec in Keulen. Bij alles wat je doet bewaak je onze corporate identity.

  Wat we zoeken

  We zoeken niet naar iemand met een bepaalde opleiding of werkervaring, maar lopen warm voor de juiste combinatie van skills, drive en persoonlijkheid. Ook als starter horen we graag van je!

  • HBO werk- en denkniveau

  • Grafisch goed onderlegd en ervaring met Adobe programma’s zoals Photoshop, InDesign, Illustrator

  • Ervaring met 3D ontwerpen, Solid Works of een soortgelijk programma

  • Je bent leergierig en enthousiast

  • Affiniteit met project- en/of woninginrichting

  Wat we bieden

  • We zijn een familiebedrijf: je wordt onderdeel van een hecht en betrokken team

  • Informele werksfeer en leuke collega’s

  • Eigentijdse en leerzame werkomgeving

  • Fijn salaris

  • Goede pensioenregeling via PMT


  Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?

  Stuur dan een e-mail met een korte beschrijving over jezelf, CV en je motivatie naar

  felix@van-esch.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.